ODISSEU

8 NOVEMBRE 2017 / 11:00h

Si es completa l'aforament s'obrirà una segona sessió el 9 NOVEMBRE 2017 / 11:00h

En Odisseu, teatre contemporani creat, dirigit e interpretat per reconeguts professionals valencians, es narren els fets clàssics del viatge d’Ulisses, amb una segona lectura del que està passant hui en dia amb els pobles dels refugiats.
L’aventura del viatge d’Ulisses és la metàfora dels avatars quotidians que reforcen les nostres senyes d’identitat.
Amb l’arribada a Ítaca recuperem allò que ens fa ser nosaltres i no caure als perills de l’oblit. El viatge és també, doncs,una metàfora del saber, perquè al final tots, -donc tots som Ulisses-, arribem també més savis.
Amb aquesta obra sobre l’Odissea pretenem aproximar-nos a la cultura grega de fa tres mil anys per a comprobar què a prop seguim estant d’ella: a prop del mateix Mediterrani d’Ulisses i també dels seus sofriments, de la recerca infatigable de l’estima, de l’esperança que ens seguisquen estimant i recordant. Però també volem apropar-nos als èxodes de hui en dia. Aquells que pateixen pobles sencers, i que emprenen un viatge cap a terres estranyes i plenes de perills. Aquelles aventures cruels i despietades que va patir el nostre heroi no són tant lluny de les que pateixen moltes persones a la mediterrània del segle XXI.

Basat en “L´Odissea” d’Homer / Direcció: Sergio Villanueva / Interpretat: Jordi Ballester / Adaptació textual: Grup Galatea
  • 2on Cicle Secundària i Batxillerat Cicle formatiu
  • 60 min + col·loqui posterior amb l’actor Duració aproximada
  • Valencià Llengua
  • 3€ Preu

Procedimiento de reserva: Por teléfono llamando al 96 353 64 85

Dudas e información sobre forma de pago: Por teléfono llamando al 96 353 64 85 o enviando un correo a la dirección infotac@olympiametropolitana.com